Φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και πολιτικό σύστημα

Σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2012 η Λούκα Κατσέλη δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι για να μην έχουμε φοροδιαφυγή πρέπει να υπάρχει διασταύρωση της... «φοροδιαδιαφυγής»*. Αποκαλύπτει απροκάλυπτα - μαζί με τον δημοσιογράφο - είτε την άγνοιά της, είτε ότι είναι ενάντια στην δίκαιη φορολογία.

Καλοπροαίρετα υποθέτω ότι το πολιτικό (κομματοσκυλικό - ρουσφετικό) σύστημα είναι ανίκανο να διαχειρηστεί τα προβλήματα που προκάλεσε, αφού η ίδια η Λούκα Κατσέλη είχε δηλώσει στο MEGA: «Εγώ προσωπικά το διάβασα [σ. σ. το μνημόνιο] ένα Σάββατο πρωί για τρεις ώρες», και πρόσθεσε ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζει τον ίδιο χρόνο είχαν και οι υπόλοιποι βουλευτές για να το μελετήσουν. Ένα άλλο «μεγαλοστέλεχος» (Χρυσοχοΐδης) δήλωσε ότι δεν το διάβασε, επειδή είχε... δουλειές.

Τώρα η Λούκα Κατσέλη δηλώσε ότι έχει άγνοια για την δουλειά του Διομήδη Σπινέλλη! Ένα ακόμη μεγαλοστέλεχος δηλώνει ανικανότητα ή πρόθεση. Και η δικαιοσύνη ανύπαρκτη. Άλλωστε υπάρχει η βουλευτική ασυλία να λες ότι σου καπνίσει.

Πώς γίνεται οι New York Times να γνωρίζουν καλύτερα από την Λούκα Κατσέλλη;

Ούτε ειδήσεις διαβάζει, ούτε τηλεόραση βλέπει η Λούκα Κατσέλη - και οι δημοσιογράφοι των μεγαλοκαναλιών;

Η Λούκα Κατσέλη δήλωσε - στην ίδια εκπομπή - ότι θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠαΣοΚ. Σε άλλη εκπομπή δήλωσε και ο Χρυσοχοΐδης ότι θα βάλει υποψηφιότητα.

Λογικό.

* Σχετικά με την ιδέα βλ. το παραπάνω video του Διομήθη Σπινέλλη. (δεν γίνεται να ξέρεις την «εισφοροδιαφυγή» μόνο να υποθέσεις! Σε ποιό πολιτισμένο κράτος χρειάζεσαι διασταύρωση; Τί κάνει η ... μηχανογράφηση;)

Σήμερα είμαι υπερ του ΔΝΤ και των «Γερμανών»

Τελικά μόνο με το ΔΝΤ κάποιοι κατάλαβαν την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος. Βαρύ το τίμημα και αμφίβολλα τα αποτελέσματα.

Τυχαία εικόνα

battyna_kastoria.jpg

You are here with: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Your IP: 35.175.107.142

Made in Linux :)

Hits: 4978
Hello robot CCBot!

Φόρτος CPU: 0.02 | 0.06 | 0.01