Ένας από τους πολλούς δημοσιογράφους

Είναι εύκολα αντιληπτή η ανηθικότητα και δοσοληψία της πλειοψηφίας των δημοσιογράφων με τις κυβερνήσεις, αλλά αυτή η περίπτωση έχει χτυπήσει κόκκινα. (τα blogs δεν εξαιρούνται αφού κάνουν copy / paste οποιαδήποτε βρώμα).

Έχει αρχίσει ανήθικη διαστρέβλωση θέσεων μη-κυβερνητικών από τους δημοσιογράφους. Αυτό τον καιρό προς την απροσδιόριστη αριστερά και προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς με εντολή Σαμαρά.

Βλέπω τσιμπάνε πολλοί (αν όχι οι περισσότεροι). Ακόμη και άγνωστοι δημοσιογράφοι διαστρεβλώνουν αυτά που οι ίδιοι δημοσιοποιούν.

Επικό παράδειγμα βρήκα παρακάτω.

Στο link (πρωτότυπο link) ο δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Ρούσσος αντί να πει ΠΛΑΣΤΑ λέει «ανακριβή πιστοποιητικά» για να γλύ-(λάθος) να χαϊδέψει τους εργαζόμενους. Γράφει και άλλα χαριτωμένα, όπως ότι οι νόμοι πρέπει να έχουν αναδρομική ισχύ (είναι αντισυνταγματικό). Στο κείμενο υπάρχει καταγεγγραμένος και «κοινωνικός αυτοματισμός» (να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα = αφού απολύθηκαν ιδιωτικοί υπάλληλοι να απολυθούν και δημοτικοί). Το χειρότερο είναι πως προεξοφλεί πως οι δήμαρχοι καλύπτουν τα πλαστά πιστοποιητικά.

Παράξενα είναι τα σχόλια. Ούτε ένας από τους σχολιαστές δεν είδε το video!

Στο video πριν και μετα το 4ο λεπτό ο Ρούσσος αναφέρεται σε ΠΛΑΣΤΑ πιστοποιητικά το ίδιο και στο 6ο και στο 11ο λεπτό. 4 φορές λέει την λέξη πλαστά, όπως και ο επόμενος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος. Δεν άκουσα να αναφέρουν ανακριβή πιστοποιητικά όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος στο «η αλήθεια ενώνει».

Αντίθετα ο Ρούσσος λέει το ουσιώδες πως τα πιστοποιητικά τα έχει τόσα χρόνια ο ΑΣΕΠ και μπορεί να τα ελέγξει. Ας κάνει την δουλειά του ο ΑΣΕΠ λοιπόν! Ο ΑΣΕΠ με νόμο την ΝΔ του Παυλούπουλο μονιμοποίησαν. Εδώ επιχειρούν να ρίξουν την ευθύνη στου Δημάρχους!

Πού το πρόβλημα να ελέγξει ο ΑΣΕΠ όπως προτείνουν οι Δήμαρχοι; Δίνουν λύση και μάλιστα από ανεξάρτητο φορέα.

Ο Άρης Βασιλόπουλος λέει κάτι ακόμη ποιό ενδιαφέρον. Με τον νόμο Παυλόπουλου [σ. σ. της ΝΔ - μην ξεχνιόμαστε] μονιμοποιήθηκαν [σ.σ. 35.000 άτομα!!!!] με διαφορετικά προσόντα από αυτά που ζητάνε τώρα. Νόμος όμως με αναδρομική ισχύ είναι αντισυνταγματικός. Δεν το αναλύει τόσο - το είπε απ' έξω ο Ρούσσος, αλλά είναι γνωστό (όχι για τον δημοσιογράφο) πως οι νόμοι με αναδρομική ισχύ είναι αντισυνταγματικοί.

Η αλήθεια ενώνει σου λέει. Μπα, μάλλον το ψέμμα, η άγνοια, η κατσίκα του γείτονα (κοινωνικός αυτοματισμός), οι εμμονές και το συμφέρον ή συνδυασμός τους.

Το video με τους Δημάρχους.

Έχει και χειρότερο, ίσως νομίζετε πως αυτό που αναφέρω είναι «μεμονωμένο περιστατικό». Είναι τόσο εμφανές πως έχει δωθεί κείμενο από κάποιον, που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι γράφουν για π.δ. 64/2004 ενώ το σωστό είναι 164/2004.

Εδώ ένα παράδειγμα από τα εκατοντάδες παραδείγματα. (βάλτε σε μηχανή αναζήτησης: προεδρικό διάταγμα Παυλόπουλου 64/2004)

Ακόμη και blogs αναπαραγάγουν αυτή την βλακεία.

Εσύ ακόμη παίρνεις στα σοβαρά τα Κυβερνητικά Νέα και τις βρώμες;

24 Σεπτεμβρίου 2014

Τυχαία εικόνα

1954_01_The Colossus of Rhodes.jpg

You are here with: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Your IP: 35.175.107.142

Made in Linux :)

Hits: 3647
Hello robot CCBot!

Φόρτος CPU: 0 | 0.02 | 0