Σοβαρές ταινίες και documentaries που δεν θα δείτε ούτε κατά διάνοια στην ελληνική τηλεόραση* / βόθρο και ούτε στο Netflix με τα B-movies αλλά θα τα δείτε στο Ελληνικό Cinobo!

* Υπερβάλλω: μόνο από τύχη σε κρατικό κανάλι και πολύ σπάνια.

Ταινίες που προτείνω για το cinobo αφού τις είδα πριν ανακαλύψω το cinobo, που με μεγάλη χαρά τις βρήκα και στο cinobo. Έχει και άλλες, έβαλα αυτές που θυμόμουν και αυτές που νομίζω πως είναι οι καλύτερες. Πόσες φορές έγραψα cinobo; Το λάτρεψα!

Το αλάτι της γης cinobo. Μην το χάσετε. Καταπληκτικη ιστορία. Sugarman cinobo. Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό. Την πρώτη φορά οου την είδα σε κινηματογράφο ξεκαρδίστηκα. Τώρα μου φάνηκε πολύ σοβαρή. cinobo, Soul kitchen cinobo, Άθικτοι. Καταταπληκτική κωμωδία, πραγματική ιστορία. cinobo. Ο αστακός (Λάνθιμος) cinobo. Ξενία cinobo.

Animation. Δυστυχώς όλα για ενήλικους εκτός από την καταπληκτική Κόκκινη Χελώνα και Η Ντίλιλι στο Παρίσι - που είναι άκρως επίκαιρη με την άνοδο της ακροδεξιάς διεθνώς. Έχουν και τον Μικρό πρίγκιπα. Είναι καλό να έχει διαβαστεί πρώτα το βιβλίο, αλλά όχι απαραίτητο. Ακόμη μία ενδιαφέρουσα: Ζαράφα.

Κόστος

14 ημέρες δωρεάν, μετά 8€ τον μήνα. Μπορούν να παίζει ταυτόχρονα σε δύο συσκευές. Οπότε μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος με έναν κολλητό συγκάτοικο :-) Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα σε σχέση με το netflix είναι πως δεν έχει παιδικές ταινίες παρά ελάχιστες που σπάνια αρέσουν στα παιδιά όπως οι «εμπορικές». Αλλά το κενό το καλύπτει το παιδικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και μάλιστα on-demand.

Υπερβολικός με το Netflix

Υπάρχουν και καλά πράγματα στο netflix, αλλά είναι ελάχιστα. Πράγματα που είδα εκεί και πράγματι αξίζουν: Μερικά επεισόδια από το Βρώμικο Χρήμα, Seaspiracy, Senna, Τι Έγινε Κυρία Simone; (καταπληκτικό).

Δημοσίευση: 2 Μαΐου 2021

Τυχαία εικόνα

1937_Metamorphosis_of_Narcissus.jpg

You are here with: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Your IP: 35.175.107.142

Made in Linux :)

Hits: 924
Hello robot CCBot!

Φόρτος CPU: 0.05 | 0.05 | 0.01