Ωτοασπίδες για ύπνο, μοτοσυκλέτα και δουλειά

Στην σχολή οδηγών μοτοσυκλέτας:
- Και τί συμβουλή έχεις για 4ωρο ταξίδι με μοτοσυκλέτα;
- Ωτοασπίδες.
- Γιατί;
- Θα τρελαθείς από τον θόρυβο.
- Της εξάτμισης;
- Και του αέρα.
- !?;#@ Μα δεν απαγορεύονται;
- Επιβάλλονται!

Και έτσι έπεσα στην ιστοσελίδα της Alpine. Και μου έδωσαν πολλές ιδέες. Φοράω ωτοασπίδες και για τον ύπνο. Έτσι μπορώ να ανοίγω τα παράθυρα και να κοιμάμαι με δροσιά χωρίς να με ενοχλεί ο θόρυβος από τα αυτοκίνητα ή από κάγκουρες με εξάτμιση. Δοκίμασα τα Sleep Soft. Και γιατί να μην τις φοράω όταν παρακολουθώ αγώνες καρτ; Ένας barman απέκτησε εμβοές από την δυνατή μουσική. Η λύση; Ωτοασπίδες. Θες να μελετήσεις και έχει θόρυβο από έξω ή και μέσα στο σπίτι; Ωτοασπίδες. Το μωρό σου κλαίει και κοιμάστε με βάρδιες για να αντέξετε την αϋπνία αλλά σε ξυπνάει το μωρό; Ωτοασπίδες. Πεινάς και σε ενοχλεί το γουργουρητό από την κοιλιά; (ωχ ξέφυγα)

Μερικές ακόμη ιδέες, έχουν ωτοασπίδες για αεροπλάνο, για κολύμβηση, αλλά και για... party! Ε, ναι, σε πολλά μέρη η μουσική είναι υπερβολικά δυνατή. Ένας λόγος που σταμάτησα να βγαίνω. Φυσικά έχουν ωτοασπίδες και για εργασία.

Αν και έχουν προϊόντα σχεδόν για τα πάντα (όπως για δουλειά, αλλά και για μουσικούς) τί γίνεται αν θέλω να διαλέξω ωτοασπίδα με χαμηλότερη απόσβεση, ή μεγαλύτερη, ή απόσβεση σε συγκεκριμμένες συχνότητες; Αν και γράφουν τις συχνότητες και την απόσβεση δεν υπάρχει σύγκριση, ή γράφημα. Έτσι δημιούργησα ένα δικό μου για να διαλέξετε ευκολότερα.

Γράφημα με ωτοασπίδες Αλπίν

Απουσιάζουν οι ωτοασπίδες MotoGP, είναι ίδιες με τις MotoSafe Race.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να καταλάβατε το διάγραμμα, οι SwimSafe έχουν την μικρότερη απόσβεση, ακολουθούν οι FlyFit. Αντίθετα οι ωτοασπίδες F1 έχουν την μεγαλύτερη απόσβεση, ακολουθούν SleepDeep, SleepSoft, WorkSafe.

Για μοτοσυκλέτα ακόμη δεν δοκίμασα. Θα ανανεώσω την σελίδα όταν γίνει αυτό. Επίσης Ελλάδα δεν βρήκα άλλες ωτοασπίδες (φαντάζομαι θα υπάρχουν, αλλά σταμάτησα να ασχολούμαι). Τις alpine τις βρήκα σε καλή τιμή από το κατάστημα Art Sound and Lights.

Πρώτη δημοσίευση: 6 Ιουλίου 2022.

Τυχαία εικόνα

1960_14_The_Cosmic_Athlete.jpg

You are here with: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Your IP: 35.175.107.142

Made in Linux :)

Hits: 441
Hello robot CCBot!

Φόρτος CPU: 0.01 | 0.05 | 0.02